Despre noi Galerie Informaţii utile Contacte

Alege mobilierul conform zodiei

BERBEC

Berbec – persoane puternice, energice care nu disperă. În conformitate cu astrologii, culorile potrivite pe pereţi sunt cele vesele : portocaliu, galben, piersic, verde deschis. Preferă mobilierul clasic luminat în culori universale.
dulapuri

TAUR

Indiferent de puterea şi duritatea lor, aleg de multe ori elemente romantice şi tonuri pastelate şi luminoase. Ei combină nuanţe banale. Taurii sunt adepţi ai combinaţiilor neobişnuite: de exemplu, smarald şi portocaliu, verde, violet şi măsliniu. Stilul perfect pentru ei este cel rustic.
dulapuri

GEMENI

Gemeni – adesea sunt nesiguri pe sine, variabili, volatili. Lor le-ar plăcea să urmeze un anumit principiu de viaţă. Potrivit designerilor, Gemenii vor ceva natural. Ei doresc mereu ceva nou şi neobişnuit, de exemplu, combinaţii neobişnuite de culori şi materiale. Cabinetul de sticlă într-un interior clasic sau vaza de cristal în stil interior “hi-tech” – acest lucru este foarte tipic pentru ei.
dulapuri

RAC

Racii sunt modeşti şi romantici. Ei trăiesc o interiorizare, ca o fortăreaţă în care se ascund de viaţă pentru a aduna putere şi determinare. Deci, interioarele sunt sobre şi calme. Reprezentanţii din acest semn preferă culori preţioase: albastru, roz închis, maro, pe care reuşesc să le combine în proporţii perfecte.
dulapuri

LEU

Leii sunt adesea mândri, casa lor reprezintă înţelegerea lor de lux şi splendoare. Ei aleg întotdeauna ceva mai scump şi mai bun. În culorile preferate se găsesc culorile preţioase, de multe ori teme de “foc”.
dulapuri

FECIOARA

Fecioara – sunt fiinţe decisive şi practice. Apreciază interiorul laconic. Modelarea din casele lor este adesea caracterizată prin linii drepte, desene şi modele geometrice funcţionale, confortabile si bine planificate. Fecioarele au gust impecabil şi nu ar combina nimic la voia întâmplării.
dulapuri

BALANŢA

Balanţele sunt naturi echilibrate. Ele preferă un interior calm, lipsit de excese şi extravaganţă. În confortul lor de origine domneşte armonia şi un sentiment de libertate şi spaţiu. Preferă culorile stridente, gama lor este “cafea cu lapte”.
dulapuri

SCORPION

Scorpionul este unul dintre cele mai misterioase semne zodiacale. Cu un design elegant, naturi pasionate, puternice, care necesită sprijin constant emoţional, inclusiv acasă. Astfel, culoarea roşie este perfectă, dar nu la fel de intensă în camera, ci pe accesorii. Adesea, în casele Scorpionionilor sunt prezente teme marine sau amintiri din trecut.
dulapuri

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt firi creative. O temă a acestui semn sunt culorile vesele: albastru, galben, portocaliu.
dulapuri

CAPRICORN

Capricornii sunt conservatori. Le place stilul clasic – mobilier în stil de viaţă, idei pentru desene în muzee si palate. Combinaţia ideală dintre ele este gama de alb si negru, care pune în evidenţă o altă culoare dominantă, cum ar fi roşu, albastru sau verde.
dulapuri

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt visători ce locuiesc în nori… In casa lor există o dezordine creatoare, tot felul de detalii elaborate şi culori. De foarte multe ori ei nu ştiu ce le place, de aceea cumpără ceva neobişnuit pentru faptul că i-a atras atenţia.
dulapuri

PEŞTI

Peşti – personalităţi impresionabile, romantice, care au grijă în mod constant de rudele lor. Ei aleg mobilierul simplu, funcţional şi culori armonioase, calde. Preferă accesoriile de natura lor şi stilul rural.
dulapuri

Dulgheri - luxul are nume